Αρχική / ---SLIDER / Βαγγέλης Περρής: «Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΙ θα λείψει»

Βαγγέλης Περρής: «Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΙ θα λείψει»

«Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε», λέει ο Βαγγέλης Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον Αρτ έδωσε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά απάντησε για την Ιωάννα Μαλέσκου.


«Στο Πρωινό, για πρώτο όνομα θα έβαζα την Φαίη Σκορδά, γιατί η ίδια προσκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση. Η Φαίη είναι το πιο ήρεμο και λογικό πλάσμα. Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στη συνέχεια για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, αλλά ούτε και στον σταθμό της θα λείψει.


Θα την έβαζα να κάνει βιντεάκια, τα οποία δεν θα τα έχει δει κανένας, θα τα παίζει ο Μουτσινάς, θα έχουν και οι δύο επιτυχία που την έχουν ανάγκη και θα είναι μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν. Ο Μουτσινάς έχει ανάγκη τη Μαλέσκου. Πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του, είναι μία συνταγή που επαναλαμβάνεται».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Δεν γελάω με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή. Το φετινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ήταν… ταλεντάκι».

Δείτε ακόμα

Check Also

Αλλαγή ώρας: Οι δείκτες των ρολογιών πήγαν μια ώρα μπροστά

Άλλαξε η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής και οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μια ώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *