Αρχική / LIFESTYLE / Βέφα Αλεξιάδου: Η κόρη μου έφυγε με το παράπονο…

Βέφα Αλεξιάδου: Η κόρη μου έφυγε με το παράπονο…

Στην εφημερίδα Freddo παραχώρησε συνέντευξη η Βέφα Αλεξιάδου που μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια των δύο παιδιών της, της Αλξίας και της Άντζυς.

«Δεν μιλάω ποτέ πλέον για τον χαμό των κοριτσιών μου. Δεν θέλω να θυμάμαι. Πιστεύεις ότι δεν πονάω επειδή με βλέπεις δυνατή; Κλαίω κάθε στιγμή, όμως, δεν το εξωτερικεύω. Ποιος γονιός που χάνει το παιδί του δεν πονάει… Δεν ψυχορραγεί… Μέσα σε ένα χρόνο έχασα τα αγγελούδια μου. Όμως δεν το βάζω κάτω. Στην κηδεία είπα στους δημοσιογράφους: “Ρε παιδιά, τώρα θυμηθήκατε την Αλεξία;”. Έφυγε με το παράπονο ότι τόσα χρόνια την έλεγαν “κολαούζο” της μάνας της.

Και εκείνη έκλαιγε. Γιατί η Αλεξία άξιζε. Ωστόσο πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου την πρόληψη. Το κορίτσι μου έφυγε με καρκίνο της μήτρας γιατί δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις. Τώρα θα είχε σωθεί. Είχε ανέβει τα σκαλιά πάνω από μένα. Εγώ απλά ακολουθούσα πλέον. Τώρα στα μάτια των εγγονών μου βλέπω τις κόρες μου. Εγώ βοηθάω για να σπουδάσει η μία εγγονή μου στην Αγγλία» σημείωσε η γνωστή μαγείρισσα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Βαρύ πένθος για την Έλενα Παπαρίζου και την οικογένειά της.

Ανάρτηση έκανε, ο αδελφός της γνωστής τραγουδίστριας Ντίνος Παπαρίζος,  στα social media και ενημέρωσε για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *