Αρχική / ---SLIDER / Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Βρέθηκε το ξυλόλιο – Τα παιδιά κάηκαν από την έκρηξη

Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Βρέθηκε το ξυλόλιο – Τα παιδιά κάηκαν από την έκρηξη

«Αν ο κ. Ανδρουλάκης ήθελε πραγματικά να ρίξει την κυβέρνηση, θα μπορούσε να το κάνει πριν από 1,5 μήνα που το προτείναμε εμείς ως Ελληνική Λύση στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών που υπήρχαν 51 άτομα από τη ΝΔ που δεν ήθελαν να ψηφίσουν, άρα αυτό που έκανε είναι μια επικοινωνιακή τακτική για να φανεί ότι είναι ο ηγέτης της κεντροαριστεράς» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.


«Γιατί κανείς από αυτούς δεν μιλάει για την μεταφορά του επικίνδυνου φορτίου από την εμπορική αμαξοστοιχία. Σήμερα το πρωί έσκασε μια βόμβα, έχω την έκθεση πραγματογνωμοσύνης. Θα την αναφέρω στη Βουλή. Βρέθηκε το ξυλόλιο. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σήμερα ο κ. Κοκοτσάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη το είπε, αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά κάηκαν από την έκρηξη. Οι 10-12 σκοτώθηκαν και οι υπόλοιποι κάηκαν, όπως και ο φίλος μου. Μάλιστα είπε ότι βρέθηκαν 1-6 δοχεία. Και τηλεδιοίκηση να υπήρχε, αν μετέφερε παράνομο εμπόρευμα, ένας εκτροχιασμός τρένου θα μπορούσε να δημιουργήσει πάλι την έκρηξη. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει» σημείωσε.

«Δεν είναι μόνο η 717, είναι τι μετέφερε το τρένο» επισήμανε.

«Έχασα φίλο εκεί μέσα και στο φέρετρο ήταν ένα δαχτυλάκι. Εξαϋλώθηκαν τα παιδιά μας και τα ψέματα των υπουργών τα ακούω 3 μέρες τώρα. Είναι γελοιότητα αυτό που γίνεται πάνω στους νεκρούς, γίνεται σπέκουλα και αυτό με ενοχλεί ως άνθρωπο» περιέγραψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.Δείτε ακόμα

Check Also

Πασχαλινές διακοπές: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία και για τις εκλογές

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί θα απολαύσουν ακόμη δύο ημέρες διακοπών πριν τελειώσει το σχολικό έτος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *