Αρχική / ---SLIDER / «Βόμβα» Λιάγκα: Η τηλεοπτική πρόταση από τον ΑΝΤ1 που «δεν την ξέρει κανείς»

«Βόμβα» Λιάγκα: Η τηλεοπτική πρόταση από τον ΑΝΤ1 που «δεν την ξέρει κανείς»

“Δεν την έχω πει πουθενά, δεν την έχουν πει τα στελέχη του ΑΝΤ1 πουθενά και δεν την ξέρει κανένας”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας.
Με αφορμή την έντονη φημολογία που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό σχετικά με τις ενδεχόμενες εσωτερικές μετακινήσεις εκπομπών και παρουσιαστών στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία να κάνει μια συγκεκριμένη αναφορά, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι στην αρχή της φετινής σεζόν είχε δεχτεί μια πολύ σημαντική τηλεοπτική πρόταση από τον ΑΝΤ1, για την οποία δεν έμαθε κανείς τίποτα.


«Θα σας πω κάτι για πρώτη φορά. Φέτος εμένα μου έγινε μια τηλεοπτική πρόταση, εδώ από τον ΑΝΤ1, πολύ σημαντική. Δεν την έχω πει πουθενά, δεν την έχουν πει τα στελέχη του ΑΝΤ1 πουθενά και δεν την ξέρει κανένας», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Όταν εγώ έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον ΣΚΑΪ δεν το πήρε χαμπάρι κανένας. Βγήκε μια ανακοίνωση. Όταν εγώ έφυγα από τον ΣΚΑΪ και ήρθα στον ΑΝΤ1 με την Φαίη πριν από ενάμιση χρόνο εδώ, δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανένας. Το μάθατε όλοι από μια ανακοίνωση. Θέλω να σας πω ότι αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό το κρατάς. Και ο ομιλών ποτέ δεν βγαίνει σε δημοσιογράφους να κάνει παιχνιδάκια… κι εγώ έκανα καλό επιτυχημένο late night, να πάω κι εγώ να κάνω late night τώρα μαζί με τον Γρηγόρη… να φάω τη θέση του Γρηγόρη… Ούτε ο Γρηγόρης το έχει κάνει».


Με δεδομένο ότι μιλάμε για… κουκιά μετρημένα, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι αν η πρόταση γινόταν πραγματικότητα, μάλλον θα μιλούσαμε για πολύ σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *