Αρχική / ---SLIDER / Βόμβα στον ALPHA: Τέλος η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της prime time

Βόμβα στον ALPHA: Τέλος η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της prime time

Μετά το ραδιόφωνο του ALPHA, στο πρόγραμμα του οποίου πραγματοποιήθηκαν περικοπές, σειρά είχε και το τηλεοπτικό κομμάτι να… ανανεωθεί.

Η νέα διοίκηση σκοπεύει να προβεί σε δραστικές αλλαγές, προκειμένου το κανάλι να περάσει στη νέα εποχή του, διαδικασία που δεν μπορεί να λάβει χώρα δίχως απώλειες.Μία εκ των απωλειών αυτών αναμένεται να είναι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη στήλη «ΦωτοΣτέφανο», η λήξη της συνεργασίας της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» με το κανάλι της Κάντζας θα αποτελέσει άμεσα γεγονός.

Κι αυτό διότι το κανάλι δεν είναι ικανοποιημένο από τα νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό, το οποίο είναι και αυτό που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στα διαφημιστικά deals. Αξίζει να σημειωθεί πως η τρέχουσα σεζόν είναι η καλύτερη όλων σε ό,τι αφορά στα νούμερα τηλεθέασης.Εξέλιξη – βόμβα στον ALPHA: Τέλος η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της prime time
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κανάλι είναι αποφασισμένο να διακόψει τη συνεργασία του ακόμα κι αν η Χατζηβασιλείου δεχόταν μείωση αποδοχών στα μισά. Την ίδια ώρα, η ίδια η παρουσιάστρια φέρεται να ενημέρωσε τους τεχνικούς της ότι σκοπεύει να τους πάρει μαζί της στο νέο της κανάλι.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *