Η εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο θέατρο ξεσήκωσε θύελλα.
Η εντυπωσιακή ηθοποιός υποδύεται το ρόλο που έκανε στην κινηματογραφική εκδοχή του «Γοργόνες και μάγκες» η Μάρθα Καραγιάννη. Στην τελευταία σκηνή μάλιστα φοράει ένα κοστούμι που αποκαλύπτει το στήθος της, όπως άλλωστε γινόταν και στον κινηματογράφο.
Η εμφάνιση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα το ρούχο άλλαξε καλύπτοντας κάποια επίμαχα σημεία.
Η εκπομπή «Όλα καλά» μίλησε μεταξύ άλλων με τον Κώστα Βουτσά και τον ρώτησε την γνώμη του για το συγκεκριμένο θέμα. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν χείμαρρος για τις κατηγορίες προς το πρόσωπο της Μαρίας Κορινθίου.
«Ναι, άκουσα, μου το είπε η Μάρθα Καραγιάννη και τη δικαίωσε η Καραγιάννη. Και η Μάρθα έβγαινε νομίζω έτσι. Φόραγε ένα σουτιέν που ήταν διαφανές. Αυτό τώρα μας καίει μωρέ; Αυτή είναι η δουλειά μας; Ο καημός μας αυτός είναι; Αν έβγαλε τα βυζι@ της η Κορινθίου; Εδώ βγαίνουν γυναίκες και άνδρες και κάνουν χιλιάδες πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.
CITYNEWS: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ