Αρχική / ---SLIDER / Ξέσπασε η Καινούργιου: Δεν είμαι η χαζή που κάποιοι νόμιζαν

Ξέσπασε η Καινούργιου: Δεν είμαι η χαζή που κάποιοι νόμιζαν

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά των τηλεκριτικών και όσων σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνισή της και τον ρόλο της ως παρουσιάστρια.

Τι δήλωσε;
«Έπρεπε να υπηρετήσω έναν τηλεοπτικό ρόλο. Είμαι πιο έξυπνη απ’ όσο αφήνω τους άλλους να καταλάβουν. Στην τηλεόραση, ανάλογα με την εκπομπή στην οποία βρίσκομαι, υπηρετώ έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ακόμα και το «κεντρικιά» που είπα ήταν ένα χιουμοριστικό σχόλιο. Δεν είμαι η χαζή που κάποιοι νόμιζαν. Υπάρχω σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ζώνη. Δεν βιάστηκα, δεν ήθελα να αποδείξω κάτι. Δεν θα βγω να φωνάξω σε μια ψυχαγωγική εκπομπή ότι είμαι μορφωμένη και έχω παιδεία. Φαντάζει γελοίο να το κάνω όταν ο ρόλος μου είναι να περνάει καλά ο κόσμος. Δεν με αφορά τι θα γράψει ο τηλεκριτικός ή πώς θα με σχολιάσει ένα πάνελ που έχει εμμονή μαζί μου», δήλωσε στο Big Fish.
Ξέσπασε η Καινούργιου: Δεν είμαι η χαζή που κάποιοι νόμιζαν 6-07-2017 – 11:35πμ Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά των τηλεκριτικών και όσων σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνισή της και τον ρόλο της ως παρουσιάστρια. Τι δήλωσε; «Έπρεπε να υπηρετήσω έναν τηλεοπτικό ρόλο. Είμαι πιο έξυπνη απ’ όσο αφήνω τους άλλους να καταλάβουν. Στην τηλεόραση, ανάλογα με την εκπομπή στην οποία βρίσκομαι, υπηρετώ έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ακόμα και το «κεντρικιά» που είπα ήταν ένα χιουμοριστικό σχόλιο. Δεν είμαι η χαζή που κάποιοι νόμιζαν. Υπάρχω σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ζώνη. Δεν βιάστηκα, δεν ήθελα να αποδείξω κάτι. Δεν θα βγω να φωνάξω σε μια ψυχαγωγική εκπομπή ότι είμαι μορφωμένη και έχω παιδεία. Φαντάζει γελοίο να το κάνω όταν ο ρόλος μου είναι να περνάει καλά ο κόσμος. Δεν με αφορά τι θα γράψει ο τηλεκριτικός ή πώς θα με σχολιάσει ένα πάνελ που έχει εμμονή μαζί μου», δήλωσε στο Big Fish.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η Έλλη Στάη εξομολογείται! «Είμαι 70 χρονών και υπήρξα επίτηδες σκληρή!»

Την Έλλη Στάη φιλοξένησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους «Πρωταγωνιστές» όπου η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *