Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Υπέρ των αλλαγών στην ΕΕ η Μέρκελ – Συμμερίζεται την άποψη του Μακρόν

Υπέρ των αλλαγών στην ΕΕ η Μέρκελ – Συμμερίζεται την άποψη του Μακρόν

Οι ηγέτες της ΕΕ θα συζητήσουν αύριο στο Ταλίν για τη μεταρρύθμιση της ΕΕ, για την οποία ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανέπτυξε χθες το όραμά του, δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος της Άγκελα Μέρκελ.



Η Γερμανία, είπε ο Ζάιμπερτ, συμμερίζεται την άποψη του Μακρόν ότι η ΕΕ χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, προσθέτοντας ότι οι λεπτομέρειες των μεταρρυθμίσεων πρέπει να συζητηθούν.

«Η συζήτηση αυτή είναι απαραίτητη και λογική», συνέχισε, ενώ τόνισε ότι η ομιλία του Μακρόν είχε «πολύ υλικό» για την απαραίτητη συζήτηση του θέματος.

Ο εκπρόσωπος της Μέρκελ χαιρέτισε επίσης τη συγχώνευση των σιδηροδρομικών δραστηριοτήτων της γερμανικές εταιρείας Siemens και της γαλλικής Alstom, λέγοντας πως δείχνει ότι η ενιαία αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης λειτουργεί και σε επίπεδο επιχειρήσεων.

Πηγή πληροφοριών: Reuters

Δείτε ακόμα

Check Also

Δουλειά στην Αμαλιάδα έπιασε η Ειρήνη Μουρτζούκου: «Φαίνεται ικανοποιημένη και δικαιωμένη»

Η Ειρήνη Μουρτζούκου βρίσκεται στην Αμαλιάδα και έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά, όπως αποκάλυψε ο ιδιωτικός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *